Gott nytt år allesammans!
Hoppas det har börjat bra för er!

Jag tänkte att jag skulle försöka göra en liten sammanfattning om hur mitt 2011 var. Ups and downs and everything!

Januari 2011:

Jag åker tillbaka till Uppsala för att fixa några italienska tentor innan jag ska börja läsa den engelska kursen. En av de italienska tentorna går bra en går mindre bra…

Jag började läsa Engelska A på Uppsala Universitet. Kul men svårare än jag hade trott det skulle vara!

Jag återfann min passion för smink tackvare budgetföretaget E.L.F (eyeslipsface.co.uk) och deras mineral foundation!

Denna passion har ju såklart lett till dyrare saker med tiden. Plånboken lider!

Februari 2011:

Det hände inte så mycket under februari… Smink beroendet blev bara större och större. Jag och syrran skapade en sminkblogg där vi skrev om olika smink relaterade saker. smink.ljunglof.se

Jag och syrran träffades i Stockholm när hon skulle på en intervju och shoppade loss lite. Jo jag hade en hel del tentor som inte gick så bra denna månad… mindre roligt. Annars var det en rätt händelselös månad vad jag kan komma ihåg.

Mars 2011:

Mars var en månad då skolarbetet svämmade över.. Satt och kollade i min kalander och allt jag ser är bara tider då jag skulle vara på föreläsningar eller på olika seminarium. Jag hade knappt tid att åka hem till familjen…

Lilla underbara Tuva föddes den 16/3 så jag blev en stolt faster! Ett av årets bästa saker!

April 2011:

Återigen så var det mycket med plugget men jag offrade lite för att åka hem till Sundsvall för att gå på en jobbintervju på Telias mobila kundtjänst i början av månaden. Jag fick jobbet som var ett sommarjobb från maj till augusti!

Jag åkte hem över påsk och jag och mor min impuls köpte en ny mobil m nytt abonnemang hos en annan operatör. Jag måste säga att jag gillar min SE Xperia Arc.

Jag klarade min 1a tenta för terminen! Utan att ha pluggat inför den överhuvudtaget! Grammatik är min grej måste jag säga!

Maj 2011:

Firade min första och kanske sista valborg i Uppsala! Jag, Jenny S och Emma B firade den tillsammans i mitt studentrum. Det var kallt och jäkligt så vi var inne hela kvällen och drack och hade superkul!

Det började närma sig att jag skulle flytta tillbaka till Sundsvall för att börja jobba på Telia. Innan dess var det Eurovision Song Contest och nördiga som vi är min familj så samlas alltid jag, mamma och syrran för att se det tillsammans.

Veckan efter åkte jag och mamma ner till Uppsala för att flytta hem det jag först behövde ha med mig hem över sommaren och sen shoppa lite. Blev shopping i både Stockholm och Uppsala!

Jag hade då bestämt mig för att jag inte skulle fortsätta plugga till hösten. Jag hade tappat all motivation för att fortsätta så det kändes bara onödigt att ta lån för något jag inte brann för.

Jag började min 4 veckors utbildning på Telia den 23/5. Så sjukt roligt tid!

(Telia gänget.)

Juni 2011:

Utbildning på Telia fortsätter, man lär känna så många nya ansikten!

Midsommar så var familjen i sommarstugan. Farfar kom till oss på midsommar i år och firade sin 80 års dag med oss.

Tuva växer så det knakar, hela 3 månader gammal!

Juli 2011:

Jobbet går bra och flyter på.

Gatufesten är ju i Sundsvall varje år i början på juli och i år var ingen skillnad. Jag jobbade den helgen, inte för att det skulle blivit någon gatufest för mig ändå. Tycker bara det är dyrt. Lägger hellre pengarna på annat jag.

Jag åkte ner till Uppsala för att flytta hem det som inte skulle vara kvar när jag skulle hyra ut mitt studentrum under hösten.

Jag fyllde 22 år den 26/7.

Jag började kolla på lägenheter i Sundsvall. Hittade några jag gillade.

Augusti 2011:

Jag fick ett jobberbjudande på Comhems kundtjänst i Härnösand men tackade nej till det då jag fick förlängt på Telia till september.

September 2011:

Jag fick än en gång förlängt på Telia, denna gång till sista december och gick då upp på månadslön. Första gången i mitt liv jag har nåt annat än timlön J.

Min älskade hund den 13 år dog i september vilken gjorde denna månad till en skitdålig månad!

Mina föräldrar åkte på sin årliga resa till Portugal. Dom bilade ner via Danmark, Tyskland, Frankrike, Spanien och till slut till Portugal.

Då var jag ensam hemma i 3 veckor.

Oktober 2011:

Jag hittade en lägenhet som jag verkligen ville ha och som jag till slut köpte! Det lustiga med den lägenheten var att det var min systers första lägenhet. Exakt samma lägenhet fast nu var den helt nyrenoverad! Jag älskar verkligen min lägenhet!

(Här är några bilder på min lägenhet, köket och badrummet.)

Jag hjälpte även syrran flytta till en ny lägenhet i Östersund. Vi hade jättekul i början men det slutade lite illa när en sop kraschade in i mitt huvud och gav mig en hjärnskakning…

November 2011:

Jag skrev kontrakt på min underbara lägenhet och började flytta in. Jag fick dubbel lön denna månad eftersom jag gick från timlön till månadslön. Den var välbehövd denna månad då det blev en massa nya saker som behövde köpas till den nya lägenheten!

Twilight Breaking Dawn part 1 hade premiär och jag och Anna var såklart på plats!

Twilights egen Jackson Rathbone (Jasper Hale) och hans band 100 Monkeys började deras första Europa turné i Stockholm och även då var jag och Anna på plats för att se dom!

(Jag och Anna efter konserten)

Dom är helt underbara och jag måste säga att jag och Anna höjde medelåldern på konserten rejält! 😉

(100 Monkeys)

När vi ändå var i Stockholm så passade vi på att julshoppa lite.

December 2011:

December månad gick väldigt fort måste jag säga. Jag köpte min dvärghamster, som jag fortfarande har problem att namnge.

Jag fick beskedet att jag få förlängt till den sista augusti 2011 på Telia! Jag kan inte tala om för er hur glad jag blev för det! Jag hade glömt att söka jul ledigt som jag hade velat ha. Men det tar jag igen genom att ta lite semester i början på januari.

Vi firade jul ute hos bror och Marlene med Tuva och Marlenes familj och vår familj. Det var riktigt trevligt. Alla fick någon del av maten som de skulle ansvara för så att ingen behövde ta med allt.

På annandagen åkte jag, mamma och pappa ner till Uppsala för att flytta hem det lilla som var kvar där så nu är jag helt bosatt i Sundsvall. Det var ju precis efter stormen Dagmar och den konsekvensen fick bilen smaka på när vi råkade köra in i ett avkört träd så nu måste en del av bilen lackas om L.

Nyår tillbringade jag med mor o far och några av deras kompisar som kom på middag hem till mamma. Vi åt en 4-rättersmiddag som var så j*vla god och lika goda viner till det.

Det var ett väldigt bra avslut på året!