Hejsan raringar!

Nu tänkte jag reviewa Vivos Chocolate Box palette som innehåller 1 bakat rouge och 4 bakade ögonskuggor.

Bilden tagen i naturligt ljus,utan blixt, utomhus.

Tagen med blixt, inomhus.

Som ni kan se på bilderna och som namnet antyder så innehåller alla skuggor och rouget shimmer. Swatchen är gjorda utan någon primer under.

Rouget är en fin rosa nyans med bruna bronzer strängar som går igenom det. Det bruna i rouget gör att den rosa färgen inte blir så skarp utan den blir lite mjukare färg. Rouget är skimmrigt medan skuggorna är mer metalliska.

Den första skuggan är en metallisk gyllene brun som på ögonen blir väldigt naturlig. En perfekt färg för mer neutral dag.

Den andra färgen är den mörkaste i paletten. En mörkt gråbrun färg. Även denna är metallisk.

Den tredje färgen är också en mer neutral färg om man vill. Lite mörkare brun än den första färgen.

Den sista färgen är den som dom tycker man kan ha som highlighter. Jag håller verkligen inte med! Den är alldeles för mörk och jag skulle aldrig använda denna som highlighter. Den är en lavendel lila färg.

Jag har läst på andra bloggar att de tycker att skuggorna kan vara svåra utan en “kladdig” primer som t.ex NYX jumbo eye pencil eller liknande. Men jag använder bara min vanliga NYX HD Eye shadow Base som har en konsistens liknande ELF eye primer eller Urban Decay Primer Potion.

Skuggorna sitter som berget!! När jag efter första gången som jag har testat skuggorna och skulle tvätta av sminket så fick jag knappt bort ögonskuggan med min vanliga ansiktstvätt. Efter det har jag fått ta extra sminkborttagning på ögonen för att det ska släppa!

Jag gillar verkligen denna palette! Jag har använt ögonskuggorna varje dag sen jag fick den och även om alla skuggor är skimmrande så kan man verkligen göra olika lookar med denna palette!

Jag rekommenderar den verkligen!

Den kostar £ 6 på http://vivocosmetics.co.uk frakten till Sverige är ca £ 5 och leveransen är väldigt snabb!

Hoppas ni gillade denna review.

/Jessie