Ciao raringar!

Nu har jag fått min GlossyBox för april och jag måste sägar att jag gillar den verkligen! Boxen för april är en special box från Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2012 där man får ett urval av de mominerade produkterna samt att man även får en speciellt utvalt produkt från GlossyBox.

Här kommer lite bilder från min box:

Vad jag fick i min box är:

* The Body Shop Earth Lovers Lemon & Thyme Shower Gel (fullsize)
* Garnier BB Cream i Light (fullsize)
* Maria Nila Kolorit Volume Powder (fullsize)
* Replay Jeans Spirit for Her! EdT & Shower Gel (båda i provstorlek)
* Illamasqua Sheer Lipgloss i Femme (fullsize)

Som sagt så måste jag säga att jag är sjukt nöjd med min box! Jag har kollat på BB creamen länge nu och nu fick jag den! Läppglans galen som man är så var lipglosset från Illamasqua en fullträff och parfymer är ju alltid trevliga!

Det jag måste klaga lite på dock är att jag fick 2 st duschkrämer i samma box… Kanske inte det smartaste som dom gjort… Jag har nu fått 4 boxar och sammanlagt har jag fått 4 st olika duschkrämer! Det känns lite mycket tycker jag! Jag behöver inga fler nu! Snälla ge mig nåt annat i nästa box! Snälla ge mig nån makeup produkt istället!

Jag kommer att fortsätta med GlossyBox, jag gillar verkligen konceptet!
Visst kan man inte bli supernöjd med alla saker man får men det är ju rolig grej och man får saker som man kanske inte annars skulle ha köpt.

För mer info om GlossyBox gå in på www.glossybox.se det kostar bara 139kr/mån och man får hem 5 st produkter varje månad, vissa fullstora och andra i provstorlek.

Jag kommer med mer info om mina produkter efter att jag har hunnit testa dom! Finns det nåt särskilt av dessa produkter ni vill att jag testar ut och reviewar först säg till så gör jag det!

Hoppas ni haft en underbar Valborg!

/Jessie