…Anna!

Som svar på ditt inlägg: http://yvanna.blogg.se/2011/november/fran-mariah-3.html#comment

Jag ska alltså försöka komma på 7 saker som jag inte redan skrivit om mig själv här på bloggen. Och sen skicka det vidare till 5 av mina vänner.

Då börjar vi:

1. Jag har nästintill en besatthet att kolla så jag inte har nåt mellan tänderna eller runt munnen när jag har ätit något. Bland det värsta jag vet är när man ätit nåt och har man utan att man vet det nåt mellan tänderna. så jag går ofta med en spegel i väskan!

2. Min besatthet till skor gav sig verkligen till känna nu i helgen som var då jag flyttade till min lägenhet och man skulle packa ihop allt från mamma o pappas lägenhet! Jag tror det slutade i 3-4 flyttlådor med BARA skor i! Och ändå har jag inte hittat alla skorna än!

3. Jag, liksom Anna, älskar high school filmer och andra ungdomsfilmer. Jag vet att jag inte “borde” gilla dom men jag kan inte låta bli. Det får mig att känna mig ung antar jag ;P

4. Post-it + Jessie = <3 Jag tror jag använder post-it till allt! Så jag kan ju då säga att jag äger VÄLDIGT mycker post-it lappar! Dom är ju så suveränt bra ju, kan användas till allt!

5. Jag är jättekänslig för feber numera. Jag kan känna mig jättesjuk och hängig när jag ligger lite högre än vad jag normalt brukar göra. När jag var liten kunde jag gå med 39-40 grader i feber och knappt känna att jag var sjuk. jag gick omkring i Stockholm med päronen i en hel dag med 40 grader i feber, jag var bara lite hängig. Ingenting i närheten av hur jag blir nu för tiden!

6. Jag är liten av en mobil-nörd! just nu går jag omkring med 3 st i väskan! Jag jobbar ju på Telia så då blir det ju en del telefoner. Jag har 2 privata och 1 tjänstemobil. Det blir 2 st! Fastän jag har en iPhone så gillar jag verkligen inte iPhone! Snälla be mig inte förklara varför jag inte gillar iPhone det bara är så! Tacka vet jag Android mobiler! ;P Dom telefoner jag har är. 1 SE Xperia Arc, 1 iPhone 3GS 8GB o 1 HTC Desire s.

7. Jag är en “konstig” kaffedrickare! Jag började dricka kaffe när jag var 11 år, fick mitt beroende när jag var ca 15 år. Men mitt beroende är så att får jag 1 kopp om dagen så är det lugnt! Men då ska det vara en kopp med antingen mocca kaffe eller espresso kaffe. På jobbet blir det fler eftersom dom har sånt dåligt kaffe här. Så när jag är på jobbet blir det ofta 2-3 koppar kaffe per dag.

Jag känner nu när jag skrivit detta att det mesta har handlat om några av alla olika beroenden och besattheter jag har, men men det är ju sånt som det kanske inte är som många som vet att jag har.

Nu kommer vi till det svåra i det hela.. Jag ska tagga vilka som jag ska svara på detta. Men jag har ju inte som många som skriver blogg… :/

Men Jenni kan man ju hoppas iaf ska svara på denna! Det är ju inge kul att ge tillbaka den till Anna då hon redan gjort den och gett den till mig. Se så många kompisar jag har som skriver blogg… Inte många alls!