Hejsan världen!

Nu är det ett bra tag sen jag har gjort en uppdatering på bloggen. Jag tyckte nu att det var på tiden att uppdatera er lite.

Sommaren är nästan slut och jag är fortfarande i Sundsvall kommer antaglien bli kvar här ett bra tag framöver och det känns bra! Jag får vara hemma med familjen och med vännerna.

Jag har jobbat på Telias mobila kundtjänst hela sommaren och har än så länge jobb där fram till sista september. Jag hoppas på fortsatt jobb så jag kommer tjäna pengar och kunna flytta hemifrån till en egen lägenhet.

Trixi börjar bli gammal och senil.. Hon har lite jobbiga perioder men hon har fortfarande sina underbara stunder! Älskar henne! <3 <3 <3

Jenni har börjat jobba i Östersund på SCA Skog. Jag har inte hunnit åka till henne och hälsa på henne än för jag jobbar bara, känns det som iaf. Men vi ska åka upp över dagen till helgen och hälsa på henne!

Lilla Tuvis växer så det knakar! Hon är 5 månader nu och helt underbar!

Mamma och pappa åker snart till Portugal igen och jag är inte alls avis, nä nä..! Det kommer gå att följa deras resa på deras reseblogg http://portugal2011.ljunglof.se

Mitt sminkintresse är lika stort som vanligt! Det är ju extra kul nu när man tjänar pengar! Jag har faktiskt 2 olika sminkbloggar som man kan följa:
http://smink.ljunglof.se
http://missjessibel.blogspot.com
Och följ gärna min kanal på YouTube: http://www.youtube.com/user/MissJessibel

Det var en liten uppdatering av mitt liv den senaste tiden!

Kramar Jessie