Ciao tutti!

Nu är våren här i Uppsala! Efter våren kommer ÄNTLIGEN sommaren.
Fast jag kommer ju inte vara här i sommar eftersom jag har fått jobb på Telias mobila kundtjänst i sommar! =D

Jag var på interjvu på telia förra måndagen (4/4-11) och på fredagen så ringde dom mig och sa att jag hade fått jobb! Jag börjar den 23 maj med 4 veckor utbildning. Jag missar alltså slutet på terminen här i Uppsala. Men det känner jag ändå att det kan vara värt eftersom jag verkligen vill ha jobb! Jag hade ju knappt nåt jobb förra året. Jag gillar liksom att ha pengar!

Så jag har alltså fått sommarjobb och går allt som det ska får jag förhoppningsvis jobba kvar där även under hösten.
Jag känner mig såå otroligt omotiverad till att plugga just nu.
Jag tror att det kan bero på att jag har haft några jobbiga terminen… Men jag måste ju iaf säga att jag trivis med alla som jag läser med just så och att det är inte det som är problemet. Men motivationen finns som sagt inte just nu tyvärr så jag vill inte bara stannar här och plugga bara för att plugga… Onödigt att slösa bort allt CSN.

Sen är ju bara frågan vad jag gör med mitt rum här i Uppsala. Jag känner ju att jag inte vill säga upp det.. Jag är inte redo att göra det än då jag hoppas på att sen komma tillbaka hit igen! Måste jag så tror jag att jag kommer fortsätta att betala hyra men jag inte får nån annan att hyra det av mig.

Det var väl en liten uppdatering om hur det står till med mig just nu!

Ci vediamo <3