Hejsan och jäklar va det var längesedan som jag skrev något här senast!

Enda sen Lucia.

Tänkte att jag kanske ska uppdatera er lite på vad som hänt nu i vinter. Inte för att det finns jättemycket att säga dock…

Nu läser jag Engleska A1, fortfarande på Uppsala Uni.

Mamma och Jenni har varit här i och med att Jenni skulle på en arbetsintervju i Södertälje. Vi hade några riktigt trevliga dagar, jag önskar att de kunde komma mer ofta och hälsa på mig!

Samma vecka kom Bettan och sov hos mig innan hon skulle åka tillbaka till Skottland för att senare flytta tillbaka till Sverige! Vi hade en väldigt trevlig kväll/natt, blev inte så mycket sömn ;P.

Jag åkte in till Stockholm för att hänga med Jenni efter hon hade haft en annan arbetsintervju inne i Stockholm. Stockholm är inte duktiga på att hantera sin snöröjning! Kändes som om de hade mer snö än vi har i Norrland, och det har dom inte… Dom vet bara inte vad dom ska göra med snön när den kommer.
Det blev trevlig shopping och mycket skratt så det ska vara när man spenderar en heldag med syster yster i Stockholm!

Jag skla väl även nämna, antar jag, att jag har fått ett förnyat intresse för smink i och med att jag har hittat ett mycket billigt och MYCKET bra sminkmärke som heter EyesLipsFace (www.eyeslipsface.co.uk). Tack vare dom så har jag börjat tycka att det är kul att sminka mig på morgonen, det är inte bara för att se mindre trött ut!
Priserna ligger på mellan 15-50 kr! Och kvaliten är to die for! Testa det! Jag kan verkligen rekomendera det!

Följ gärna min blogg där både jag och Jenni skriver lite om vårt smink, det är inte bara ELF (eyeslipsface) utan det är lite allt möjligt skönhets relaterat!

Hoppas ni fått en lite inblick på den tid som missats iaf!

Ci vediamo presto!